FJÄLLBOOST – en vandring med mentalt fokus

Lördag 5/9 kl. 10.00 · KÖP BILJETT

FJÄLLBOOST - en vandring med mentalt fokus 1

Anna-Karin F Gunnarsson. Licensierad mental coach, lic. travkusk. Jobbar i det egna företaget Peakyou.

Det händer något inom människan i naturen, på fjället. Lite närmare himlen, lite närmare jorden! Lite närmare oss själva! Ge dig själv en underbar hösstart! Möjlighet att skapa energi, glädje, lugn, kraft och insikter om mental styrka, återhämtning och hur vi själva kan påverka oss!

Anna-Karin är Lic mental coach och älskar att ha fjället som ”kontor”. Hon har fjällcoachingar både på vintern och hösten i denna underbara miljö!
Fjällboost är en upplevelse och ett andrum. Att logga in lite mera i sig själv, dela upplevelsen, tankar och skapa nya mentala utvecklingsfrön i ett nytt litet nätverk.

Vi utgår från Storhogna (parkering mitt emot högfjällshotellet, sedan en vandring på ca 5 km enkel väg till en fjällagun med ett litet vattenfall.
Här äter vi lunch och gör en hjärtmeditation.

Vad ingår:

  • Vandring med mentalt fokus samt även i små grupper med mentala utvecklingssamtal (med guidning över fjället och mentalt fokus och upplägg)
  • Lunch – som du kommer få på plats och bära själv i din egna lilla ryggsäck, som du tar med dig. Varm fisksoppa el. vegetarisk med bröd. Ta även med eget vatten.
  • Hjärtmeditation vid fjälllagunen
  • Två mentala övningar att fortsätta med efter fjällboost
  • Gemenskap, nya tankar och möjlighet till nytt nätverk-vänner
  • Mentala frön att ta med sig
  • Sekretess inom gruppen

Inga förkunskaper krävs, du behöver orka gå, vandringen är uppför första kilometern.

Tidsåtgång 3,5-4 timmar, lite beroende på takt, väder, vind och dynamik.
Max 9 personer/grupp

Pris: 590 kr/ deltagare. Lunch ingår, som du själv bär under vandringen. Ta med något att äta ur och med, samt något sitta på.