NATURENS ESSENS vid vackra Fettjeåfallet – en fantastisk upplevelse

Fredag 4/9. kl. 09.00 – 13.00 – KÖP BILJETT

Helena Söderlund

Helena Söderlund. Leg. kurator och socionom med vidareutbildning i metamedicin, human design och andra alternativa terapiformer.

Naturen kommunicerar och vi tillbringar vi en förmiddag i fjällmiljö för att öppna upp för den kommunikationen och hitta nästa steg i livet. Det är en möjlighet till vägledning och reflektion och samtidigt få stöd i att sortera och släppa sådant som tar din energi i vardagen. Vi tar helt enkelt hjälp av naturens essens för vägledning i frågor som du sitter fast i. De olika elementen kan bidra med olika energi och klargöranden. Vill du utmana dig lite extra så kan du prova att göra en halvdags vattenfasta samtidigt. Förutom naturens vägledning så börjar vi workshopen med en inre guidning och väl framme vid målet fortsätter energiarbetet med ännu en inre guidning.
Den här workshopen kan ses som en möjlighet att komma vidare i livet, som en nystart, så jag rekommenderar dig att sätta en intention för vad du vill fokusera på under dessa timmar tillsammans.

Tidsåtgång 4 timmar
Plats: Fettjeåfallet, Klövsjö. Egen biltransport till parkeringen för Fettjeåfallet. Totalt 4 km promenad varav de sista 500 metrarna till fallet är över stora stenar och rötter. Deltagande sker på egen risk.

Max 20 personer/grupp Pris: 490 kr per person. Ta med något att sitta på. Ta med vatten och om du inte vill vattenfasta, ta med fika.